Voeding en leefstijl

Mijn passie is om mensen te helpen bij een gezonde en persoonlijk afgestemde leefstijl.

En dit is voor iedereen weer anders. Wat voor de één wel helpt, kan weer anders zijn bij de ander.

Hoe jij leeft en wat je eet heeft directe invloed op hoe jij je voelt. Voeding is essentieel bij een gezonde leefstijl. En je leefstijl, dus de manier waarop je leeft heeft ook directe invloed op je lichaam, je gevoel en dus je gezondheid op korte- en lange termijn.

Ik heb tot nu toe mannen, vrouwen en kinderen geholpen met klachten zoals;

 • darmklachten
 • candida klachten
 • verstoorde hormoonhuishouding
 • hoofdpijn
 • onrustig gevoel
 • stress
 • slaapproblemen
 • vermoeidheid
 • huiduitslag
 • eczeem
 • overgewicht
 • verhoogd cholesterol
 • PMS
 • overgangsklachten
 • stemmingswisselingen

Zij gingen je voor

“Mijn lichaam zat al weken onder de rode bulten die pijnlijk waren en jeukte. Door de focus te leggen op mijn leefstijl en het aanpassen van mijn voeding, was ik binnen 1,5 week volledig van mijn pijnlijke bulten af! Ik ben Marianne zo dankbaar!”
-Lia-

“Sinds het aanpassen van mijn leefstijl en voeding heb ik na de maaltijden geen opgezette buik meer en slaap ik beter. Ook heb ik de oefeningen die ik kreeg toegepast waardoor ik mij rustiger voel en meer energie heb.”
-Mirella-

“Marianne is een rustige lieve vrouw. Ze weet heel veel van voeding af. Mijn vraag was wat ik beter niet meer kan eten voor mijn allergieën en intoleranties, ze stuurde mij lekkere recepten en waar ik vooral op moet letten. Ze kijkt ook echt met je mee hoe een dag loopt en wat dan handig is. Ik voel mezelf echt een stuk beter sinds ik bij Marianne ben geweest“.
-Prisca-

“Marianne luistert en hoort wat ik zeg en reageert daar direct op. Zij weet de ‘pijnpunten’ er snel uit te halen. Zij straalt rust uit waardoor ik mij erg op mijn gemak voel bij haar.”
-Nicole-

Gratis kennismaken

Mijn passie en missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen bij een gezonde leefstijl.

Een voedingspatroon en leefstijl is beter vol te houden wanneer deze persoonlijk is afgestemd. Alleen dan kun je het volledig integreren in je dagelijks leven.

Wanneer je de juiste voeding eet en de leefstijl leeft wat goed is voor jou, dan zal je merken dat je lekkerder in je vel zit en meer energie hebt. Zo kom je in een opwaartse spiraal terecht en kan je meer genieten van het dagelijks leven.

Wil jij samen met mij ontdekken hoe jouw beste leefstijl eruit kan zien?
Een leefstijl waar je altijd op terug kan vallen wanneer je weer eens uit balans wordt gehaald?

Het gevoel zelf de regie te hebben over je eigen gezondheid?

Ik help jou hier graag bij en kijk ernaar uit om deze verandering met jou te realiseren.

Maak meteen een afspraak of plan een kennismakingsgesprek in.

Ja, ik wil graag kennismaken