Over mij

Persoonlijk
Samen met mijn lieve vriend, mijn soulmate en vader van onze twee fantastische jongens van 6 en 13 jaar oud wonen wij op een prachtige plek in Huizen.
Dit is vlak naast het bos en de hei waar ik dagelijks loop met onze Spaanse hond van 2 jaar genaamd Farah.

Terug in de tijd, de wereld op z’n kop
Nadat ik in 2016 gediagnostiseerd werd met borstkanker, zo’n 5 weken na een kantje-boord bevalling, werd mijn wereld in één keer anders. Mijn artsen zeiden dat ik zelf niets anders hoefde te doen tijdens het 1,5 jaar durende traject. Dat ik zelf geen invloed zou hebben op mijn genezing, dat geloofde ik niet.
Omdat ik altijd tegen mijn kinderen wil kunnen zeggen dat ik er altijd alles aan heb gedaan om gezond te worden en te blijven, ben ik op onderzoek gegaan.
Ik verdiepte mij in de invloed die ik zelf had op mijn voeding en leefstijl. Er ging een wereld voor mij open waar ik alles over wilde weten!

Kennis doorgeven
Ik raakte zo enthousiast over alles wat ik leerde, dat ik dit doorgaf aan iedereen die het maar horen wilde. En de mensen die mij een beetje kennen, weten dan ook dat de mensen die het niet wilde weten, het ook te horen kregen.
Ik was een spons die alles opnam en wilde het van de daken schreeuwen wat voor invloed wij zelf allemaal hebben op onze gezondheid!
En dat alleen al door de juiste leefstijl en gezonde voeding!
Mijn doel is om mensen bewust te maken van de invloed van voeding en leefstijl op de gezondheid en dat je hier zelf verantwoordelijk voor bent!
Niemand anders.

Ondersteuning en begeleiding
Als vrijwilliger zette ik mij in voor het ondersteunen en begeleiden van vrouwen die ook door een traject gingen van borstkanker behandelingen. Hier haalde ik zoveel voldoening uit dat ik besloot hier meer mee te doen.
Door hier meer diepgang aan te geven heb ik verschillende opleidingen gevolgd.
Nu mag ik mijzelf “Lifecoach” en “Voedingsadviseur” noemen. Dit doe vanuit huis in mijn eigen praktijkruimte waar ik cliënten begeleid.
Ik mag nu eindelijk ervaren hoe het voelt om datgene te doen waar mijn hart ligt. Het bijdragen aan het optimaliseren van de gezondheid van anderen. Wat een voldoening geeft dat!

Kracht en dankbaarheid
Als ik terugkijk naar de hele ziekteperiode dan ben ik vooral ontzettend dankbaar voor de kracht die ik in mijzelf heb gevonden. En wow wat is die groot, ik had geen idee dat er zoveel kracht in mij zat!
In die hele ziekteperiode en daarna zijn er veel grote levenslessen op mijn pad gekomen. Ik was mij er vooral van bewust dat die extreem diepe dalen mij de grootste lessen zouden geven. En inderdaad, daar heb ik uiteindelijk het meeste van geleerd. Hoe pijnlijk ze ook konden zijn, daar zeg ik tegen, dank je wel voor deze les en ervaring. Vanuit de diepste dalen, ben ik het meest gegroeid.

Ben je benieuwd naar mijn blogs van die periode?

Kijk dan op mjkbeatscancer.nl

Gratis kennismaken

Mijn passie en missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen bij een gezonde leefstijl.

Een voedingspatroon en leefstijl is beter vol te houden wanneer deze persoonlijk is afgestemd. Alleen dan kun je het volledig integreren in je dagelijks leven.

Wanneer je de juiste voeding eet en de leefstijl leeft wat goed is voor jou, dan zal je merken dat je lekkerder in je vel zit en meer energie hebt. Zo kom je in een opwaartse spiraal terecht en kan je meer genieten van het dagelijks leven.

Wil jij samen met mij ontdekken hoe jouw beste leefstijl eruit kan zien?
Een leefstijl waar je altijd op terug kan vallen wanneer je weer eens uit balans wordt gehaald?

Het gevoel zelf de regie te hebben over je eigen gezondheid?

Ik help jou hier graag bij en kijk ernaar uit om deze verandering met jou te realiseren.

Maak meteen een afspraak of plan een kennismakingsgesprek in.

Ja, ik wil graag kennismaken